Stijlvol Naakt Fotoshoots en Erotische Fotoshoots

Naaktfotografie: iets voor jou?

Ben je happy met je lijf en wil je dat wel eens vastleggen in een fotoshoot? Wil je een mooie naaktfoto van jezelf nu je mooi bent, met het oog op de toekomst? Voldoe je niet aan de strenge schoonheidsidealen en wil je laten zien dat jouw lijf wel mooi is? Of wil je misschien een prikkelende naaktfoto van jezelf? Dan is naaktfotografie (of misschien licht gekleed) wellicht iets voor jou; een stijlvolle foto is een mooi cadeautje voor jezelf en misschien ook wel voor je partner.

Wat de fotograaf betreft is er in ieder geval geen beperking voor wie een naaktfoto wil laten maken: iedereen is welkom.

Dat blijkt ook uit de klanten die naaktfoto’s laten maken: meestal zijn het dames, soms stelletjes of heren, sommigen zijn student, anderen hebben een baan of eigen bedrijf, sommigen zijn net volwassen, anderen zijn de vijftig gepasseerd, sommigen hebben “ideale maten”, anderen niet of in mindere mate, de meesten komen uit Nederland, een enkeling uit Belgie. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een mooie foto van zichzelf willen hebben om wat voor reden dan ook.

Wat je met de foto’s wilt doen is helemaal aan jezelf. De fotograaf zal de foto’s daarentegen niet gebruiken of publiceren, tenzij je toestemming hiervoor geeft. Vertrouwelijkheid staat voorop bij naaktfotografie, dat spreekt voor zich.

De type foto’s die je wilt laten maken bepaal je zelf. Sommigen willen erotische foto’s, anderen artistieke foto’s. Sommigen vinden bij erotische foto’s een hint van naakt al genoeg, anderen willen helemaal naakt. Het zijn jouw foto’s: jij bepaalt hoe ver je gaat.