Stijlvol Naakt Fotoshoots en Erotische Fotoshoots

Over Stijlvol Naakt

De fotograaf Michiel Visser fotografeert sinds 2001. In 2001 en 2002 heeft hij de Basisopleiding Fotografie bij Stichting Statief gevolgd en afgerond.

Sinds 2003 heeft hij zijn eigen studio in Den Haag, waar hij na een oriënterende periode het accent heeft gelegd op naaktfotografie (artistiek naakt fotoshoots en sensuele of erotische fotoshoots).

Hij is altijd op zoek naar nieuwe beelden en nieuwe vormen. Vormen die op een grafisch mooie manier uiting geven aan de schoonheid van het lichaam (in het geval van een artistiek naakt shoot). Of, in het geval van een erotische shoot, vormen die de erotische energie stijlvol vastleggen. Hiervoor laat hij zich graag inspireren door de vele naaktfotografen in dit vakgebied, en soms ook door ideeën die mensen zelf meenemen.

Uitgangspunten zijn mooie foto´s maken die passen bij jou en daarnaast een relaxte sfeer bij de fotoshoot, zodat je niet alleen terug kunt kijken op mooie foto´s, maar ook op een mooie ervaring.

In de gallerij staan een aantal foto´s van Michiel’s hand.

Naast zijn werk als naaktfotograaf legt Michiel zich ook toe op conceptuele fotografie, foto’s met een verhaal. Daarnaast heeft hij een serie gemaakt “Wildlife fantasy”. Deze serie is, evenals de conceptuele foto’s, te koop als print. Meer informatie over deze vormen van fotografie kun je vinden op www.michielvisser.nl.

Tot slot ontwerpt en realiseert Michiel websites onder de naam Andersom Webdesign.